Om RajtanTajtanUnplugged

RajtanTajtanUnplugged har helhetslösningen när ni vill ha underhållning till er fest, bröllop, event eller kick-off. Inget jobb är för stort!

Rajtan Tajtan Unplugged föddes ur coverbandet The RajtanTajtanBand's sköte. Efterfrågan på ett billigare, mindre, lite softare alternativ till ett "röjjigt" coverband var stor och sångaren och gitarristen från coverbandet bestämde sig för att slå sina kloka påsar ihop och startade tillsammans RajtanTajtan Unplugged. Tänkt att spela som en trubarduo. Typ akustiskt. Unplugged.

Sedan dess har duon gått igenom en del förändringar, och vi är idag halvvägs tillbaka till coverbandet. Mer plugged än unplugged.
Vi spelar idag med mestadels egeninspelade backtracks. Detta gör att den som bokar oss får samma effekt som ett fullt band, men vi är bara två stycken på scen.

RajtanTajtanUnplugged spelar olika typer av musik, allt från Loretta Lynn till Ac/Dc, allt för att ge en bred blandning av musik.
I vår repertoar blandar vi gammalt och nyare, svenskt och engelskt. Allt från dansband till hårdrock.

Hittills har vi lyckats göra pensionärer, festsugna företag, mängder av nyvigda bröllopspar och Volvos jubilarer nöjda.

Vi har spelat runt om i Sverige och även en del utomlands.
Under våra år som verksamma artister har vi jobbat med några av Sveriges största artister som bl.a. Charlotte Perrelli, Jan Johansen, Anna Book, Carola, Hasse Andersson, Sonja Aldén, Nick Borgen, Wizex, Richard Herrey, Kicki Danielsson, Jay Smith m.fl.

Vi spelar både som trubadurer men även med hjälp av inspelat musik. 
Som trubadurer spelar vi med gitarr/keybord och sång. Passar bra vid mindre tillställningar/mingelmusik/musik till middag/vigsel eller när man bara helt enkelt vill ha det lite lugnare.
Med inspelat komp låter vi som ett helt band och har då en ljud och ljusanläggning som passar för stora lokaler och större fester.

Vi ordnar även musikbingo och musikquiz.
Ida är ofta bokad för att sjunga på dop och under vigslar.
Detta gör att om ni har ett bröllop på gång, så kan vi sköta all musik, med start redan i kyrkan!

Vi har med oss en komplett utrustning med ljud och ljus och behöver bara ha ett eluttag för att kunna spela.
Om ni har några fler frågor så tveka inte att höra av er!
Vårt mål är att göra er nöjda!